Nieuwsberichten en blogs

Categorie
Thema
Partner
Blog

Tegeltjeswijsheid #1: notarissen moeten notarissen

‘YouTuben’ is de moderne versie van ‘zelf hobbyen’,’ aldus Joop. Waarom YouTuben voor notarissen niet altijd even goed uitpakt, vertelt Joop ons in dit blog. Ook leert hij ons, aan de hand van zijn nieuwste ‘tegeltjeswijsheid’, hoe u als notaris in het digitale tijdperk vooral lekker kunt blijven notarissen. Leest u mee?
Blog

Kwaliteit boven alles: waarom de Modellengenerator de standaard zet voor juridische documentautomatisering

Professionele juridische documenten in 15 minuten. Altijd actueel dankzij experts. Vereenvoudig en perfectioneer uw juridisch werk met de Modellengenerator.
Blog

Optimaliseer uw cashflow: een gesprek over time to cash met NEXTlegal

Optimaliseer uw cashflow. Ontdek hoe time to cash de dagelijkse gang van zaken bij advocatenkantoren beïnvloedt en hoe NEXTmatters helpt deze doorlooptijd te beheersen.
Nieuws

Epona Legal Newsflash januari 2024

Epona hecht veel waarde aan direct contact met haar klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.
Blog

8 handige tips voor makkelijker tijdschrijven in CClaw

Tijd is een kostbaar goed. In ons laatste blog leest u hoe CClaw u in 2024 helpt om met meer gemak tijd te schrijven. Verbeter de nauwkeurigheid en krijg meer grip op uw kantoorvoering met deze acht praktische tips.
Blog

Je hoeft het als notaris écht niet alleen te doen

De spelregels rondom informatiebeveiliging veranderen voortdurend. Gelukkig is de notaris zich bewust van de gevoeligheid en de waarde van informatie waarmee hij werkt. Mede hierdoor ziet hij als een berg op tegen de Gedragscode Informatiebeveiliging. ‘Niet nodig,’ vertellen Joop de Rooij (CISO ICT Concept) en Alain Derkse (Inside Sales ICT Concept) in dit artikel. ‘Deze gedragscode schept juist duidelijke kaders voor iets dat het notariaat al in gang heeft gezet.’
Blog

2024: 3 onderwerpen voor uw kantoor om over na te denken

Persoonlijk vind ik het maken van een rondje om de zon een wat arbitraire manier om je plannen op te baseren. Voor sectoren die afhankelijk zijn van seizoensinvloeden begrijp ik het, maar dienstverleners in een 24x7 kenniseconomie kunnen denk ik beter vooruit denken in perioden van 3 kwartalen voor het maken van hun plannen. Maar dat gezegd hebbende, waardeer ik ook het afsluiten van een jaar en het gevoel van het starten van iets nieuws wel weer, en dus kan ook ik het niet laten om een blik in de toekomst te werpen met wat voorspellingen voor het nieuwe jaar. Daarom in dit artikel, mijn 5 voorspellingen voor ICT in de juridische praktijk in 2024.
Blog

Tips voor een sterk wachtwoord, en hoe deze te onthouden

Het is algemeen bekend dat hoe langer een wachtwoord, hoe moeilijker het te kraken is. En hoe unieker een wachtwoord is, hoe lastiger het te raden is. Maar hoe bedenk je een lang en uniek wachtwoord, dat je ook nog eens kunt onthouden? Met deze tips gaat dat zeker lukken!

Evenementen en webinars

Categorie
Thema
Partner
Event en/of webinar gemist?

Evenement en/of webinar gemist?

Geen probleem! Op deze pagina vind je een terugblik van al onze events en webinars. Heb je nog vragen over een van de events of webinars? Neem dan contact met ons op!