Nieuwsberichten en blogs

Categorie
Thema
Partner
Blog

De risico's van Artificiële Intelligentie in de juridische sector

In de dynamische wereld van juridische dienstverlening is artificiële intelligentie (AI) een dubbelzijdig zwaard. Het is cruciaal om een evenwicht te vinden tussen het benutten van de voordelen van AI en het waarborgen van de veiligheid en integriteit van cliëntgegevens en bedrijfsinformatie.
Blog

Microsoft Intune; waarom iedere juridische dienstverlener deze tool zou moeten hebben.

Microsoft Intune beheert en beveiligt apparaten/apps, verbetert datahandling en -beveiliging. Dit is belangrijk voor de juridische dienstverlener.
Blog

Still going strong: laatste updates op ontwikkelvlak

Benieuwd naar de toekomst van CClaw? Ontdek de laatste updates, inclusief de langverwachte versie 5.0 en de introductie van hybride functionaliteit. Ons team is hard bezig om ook dit jaar uw werkplezier- flexibiliteit te verhogen.
Blog

Zonder issues voldoen aan de nieuwe Omgevingswet

De nieuwe Omgevingswet, die op 1 januari 2024 van kracht werd, vervangt onder andere de Wvg (Wet voorkeursrecht gemeenten). Dit betekent dat de basis van de notariële verklaringen, die momenteel gebaseerd zijn op de Wvg, verandert naar een basis in de Omgevingswet. In dit artikel vertelt Deniz hoe het gebruik van NEXTassyst je helpt om in de praktijk te voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Hoewel de wet zelf niet bijzonder complex is, zijn er enkele zaken waar notarissen aan moeten voldoen om boetes te voorkomen.
Nieuws

Webinar | Aangetekend Mailen voor de juridische sector

Aanstaande dinsdag, 26 maart (14:00 uur) verzorgt ICT Concept samen met Aangetekend Mailen het webinar ‘Aangetekend Mailen voor de juridische sector’. Dit webinar is bijzonder waardevol als u werkzaam bent in een advocatenkantoor, notariskantoor of andere organisatie in de juridische sector.
Blog

Help, waar is mijn printfunctie?

Ontdek de kracht van PrintToCClaw en CCdms voor advocatenkantoren. Stroomlijn uw documentbeheer, verminder handelingen en bespaar waardevolle tijd.
Blog

Sneller en efficiënter betalingen verwerken met NEXTlegal en Mollie

Bij NEXTlegal zijn wij altijd op zoek naar nieuwe integraties om het werk voor u als advocaat & of notaris efficiënter en gemakkelijker te maken. De integratie tussen NEXTassyst/matters en Mollie doet dat! De naadloze integratie tussen NEXTassyst/matters en Mollie maakt het voor uw kantoor gemakkelijker om de boekhouding nog efficiënter bij te houden. Deze integratie zorgt er namelijk voor dat u niet langer handmatig hoeft in te loggen om wekelijks of maandelijks afschriften te downloaden. Dit bespaart u de nodige kostbare tijd.
Blog

Tegeltjeswijsheid #1: notarissen moeten notarissen

‘YouTuben’ is de moderne versie van ‘zelf hobbyen’,’ aldus Joop. Waarom YouTuben voor notarissen niet altijd even goed uitpakt, vertelt Joop ons in dit blog. Ook leert hij ons, aan de hand van zijn nieuwste ‘tegeltjeswijsheid’, hoe u als notaris in het digitale tijdperk vooral lekker kunt blijven notarissen. Leest u mee?

Evenementen en webinars

Categorie
Thema
Partner
Event en/of webinar gemist?

Evenement en/of webinar gemist?

Geen probleem! Op deze pagina vind je een terugblik van al onze events en webinars. Heb je nog vragen over een van de events of webinars? Neem dan contact met ons op!