Met ons Document Management Systeem (DMS) voor de advocatuur en het notariaat kunt u online dossiers delen en communiceren met uw cliënten op een eenvoudige manier. Ons DMS is speciaal ontworpen om de uitdagingen van de juridische sector aan te pakken en om u te helpen bij het verbeteren van uw workflow.

De DMS oplossingen voor de advocatuur en het notariaat van de Lexxyn Groep Partners bieden u een geavanceerde oplossing voor het beheer van uw documenten. Het biedt u een gestructureerde manier om al uw documenten te organiseren en te beheren, vanaf het moment dat ze zijn aangemaakt tot het moment dat ze worden gearchiveerd. Met ons juridisch DMS hoeft u nooit meer te zoeken naar belangrijke documenten en kunt u snel en efficiënt samenwerken met uw collega's en cliënten.

Stock overleg

De voordelen van een juridisch DMS:

  • Alle stukken van uw dossiers, overzichtelijk bij elkaar;
  • Eenvoudig samenwerken aan, en onderling delen van dossier gerelateerde informatie en documenten;
  • Snel het juiste document gevonden dankzij de handige zoekfuncties;
  • Met versiebeheer kunt u eenvoudig oudere versies terughalen van een document, of een nieuwe versie snel delen met uw team.

Uw dossiers altijd compleet en doorzoekbaar

Onze DMS oplossingen bieden ook een veilige en gemakkelijke manier om uw dossiers online te delen met uw cliënten, door handige koppelingen met bijvoorbeeld een cliëntenportaal. Met onze software kunt u documenten veilig delen en communiceren met uw cliënten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw informatie. Bovendien kunt u met ons DMS uw stukken altijd eenvoudig doorzoeken, wat u veel tijd oplevert tenopzichten van traditionele manieren van bestanden opslaan.

Kortom, ons Document Management System voor de advocatuur en het notariaat is de perfecte oplossing voor advocaten en notarissen die op zoek zijn naar een veilige en efficiënte manier om hun documenten te beheren en te delen met hun cliënten. Neem contact met ons op om meer te horen over de mogelijkheden en ontdek zelf hoe onze DMS oplossingen u kunnen helpen bij het verbeteren van uw workflow en het vergroten van uw productiviteit.

Stock - Vergadering aan tafel

De DMS oplossingen van de Lexxyn Groep Partners

DMSforLegal - Epona Legal

Advocatenkantoren, juridische bedrijfsafdelingen en accountantskantoren kunnen Microsoft SharePoint gebruiken als document en e-mailmanagement systeem dankzij DMSforLegal.
DMSforLegal is ontworpen in samenwerking met juridische professionals en voorziet perfect in de behoefte van kennis- en informatiegedreven organisaties. De kosteneffectieve oplossing biedt een solide integratie met financiële praktijkmanagement en CRM systemen en stroomlijnt DMS processen. Eenvoudig in het dagelijkse gebruik door de naadloze integratie met Windows Explorer en Microsoft Office applicaties, inclusief de veelgebruikte Outlook e-mail client.

Meer over dit DMS

CCdms - Clip Consultants

CCdms is hét DMS voor gebruikers van CClaw. Het uitgangspunt van Clip Consultants is dat alles toegankelijk moet zijn van een dossier, voor iedereen. En alles moet vindbaar zijn. Wel zo makkelijk als een collega advocaat bijvoorbeeld op vakantie is. Dus 1 centrale plek per dossier, met álles erin.

Meer over dit DMS

Eén aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken
Specialisten in de juridische sector
Alles geregeld, met oog voor details

Wilt u meer informatie?