Met een cliëntenportaal kunnen advocaten en notarissen eenvoudig online dossiers delen en communiceren met hun cliënten. Met ons cliëntenportaal kunt u belangrijke en gevoelige juridische documenten veilig en snel uitwisselen met uw cliënten en kunnen stukken digitaal worden ondertekend.

De cliëntenportaal oplossingen van de Lexxyn Groep Partners bieden een veilige en betrouwbare manier om vertrouwelijke informatie te delen met uw cliënten. Door gebruik te maken van ons portaal kunt u de communicatie met uw cliënten verbeteren en het proces van het uitwisselen van juridische stukken en documenten versnellen.

Veilig documenten delen en informatie ontvangen

Het cliëntenportaal is speciaal ontworpen om de communicatie tussen u en uw cliënten te stroomlijnen en te verbeteren. Met ons portaal kunt u eenvoudig en snel juridische stukken delen, waardoor uw cliënten altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun zaak. Ook kunt u cliënten via het portaal informatie veilig laten aanleveren, bijvoorbeeld door het uploaden van bestanden of het invullen van vragenlijsten, waarvan u de inhoud direct weer kunt hergebruiken in onze document automatiseringsoplossingen.

Eenvoudig digitaal ondertekenen

Daarnaast biedt ons cliëntenportaal de mogelijkheid om stukken digitaal te ondertekenen. Dit zorgt voor een efficiënter proces en bespaart tijd en kosten. Door gebruik te maken van ons portaal kunt u snel en gemakkelijk documenten laten ondertekenen, waar u ook bent. De ondertekening kan geschieden door middel van handige integraties met bekende digitale ondertekeningsoplossingen zoals ValidSign, DocuSign of op basis van een PKI-certificaat.

Wij begrijpen dat vertrouwelijkheid van groot belang is voor u en uw cliënten. Daarom hebben we gezorgd voor de hoogste beveiligingsstandaarden, zodat uw juridische documenten veilig zijn en alleen toegankelijk voor degenen die hiervoor geautoriseerd zijn.

Efficiënter samenwerken met uw cliënt

Met ons cliëntenportaal kunt u uw communicatie met uw cliënten verbeteren, uw werkprocessen optimaliseren en uw dienstverlening naar een hoger niveau tillen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om te zien hoe een cliëntenportaal uw werk kan vereenvoudigen en verbeteren.

Eén aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken
Specialisten in de juridische sector
Alles geregeld, met oog voor details

Wilt u meer informatie?