Printen, kopiëren, scannen en faxen: professionele apparatuur is onmisbaar binnen uw kantooromgeving. Want ondanks dat er op kantoor steeds minder geprint wordt, blijft de Multi Functionele Printoplossing een belangrijke keten in het digitaliseringsproces van uw kantoor.

Uw printer en scanner geregeld voor een vast bedrag per maand

Uw multifunctionele printer (MFP) kost u namelijk ongemerkt veel meer dan puur de aanschafkosten. Denk aan nieuwe toners, drumkits en fusers, papier, installatie, beheer en onderhoud. Vaak worden al deze losse kosten apart in rekening gebracht. Met de printer oplossing van Lexxyn Partner ICT Concept betaalt u een vast bedrag per maand en heeft u geen meerkosten meer voor bijvoorbeeld onderhoud, afvoer of gebruiksartikelen.

Printing

Beveiligd printen

Het beheer van uw printers en scanners is volledig in handen van specialisten. Ze houden in de gaten of de printer nog goed functioneert, maar zorgen bovenal dat de informatie die uw printer verwerkt ook is beveiligd. Met handige secure printing oplossingen, zorgt u er bijvoorbeeld voor dat een document pas uit de printer komt wanneer u zelf bij de printer bent. Zo voorkomt u dat uw printjes door anderen worden ingezien, of dat printjes op de printer vergeten worden.

Meer over het Printer Pack 

Wilt u meer informatie?