Uw internet- en netwerkverbindingen zijn de levensaders voor de informatiestromen die uw kantoor in en uit gaan. De juiste verbinding zorgt voor het juiste contact. Juist nu zaken als thuiswerken, remote meetings en Voice Over IP telefonie steeds meer vragen van de verbinding, is een goede connectiviteitsoplossing voor juridische kantoren van groot belang. Hierdoor kunt u sneller reageren op vragen en verzoeken van cliënten en beter samenwerken met uw collega's.

Connectiviteit maakt ook samenwerking op afstand mogelijk. Advocatenkantoren kunnen nu virtuele teams creëren en samenwerken aan zaken, zelfs als teamleden zich op verschillende locaties bevinden. Dit maakt het mogelijk om talent van over de hele wereld in te zetten en te profiteren van gespecialiseerde expertise, wat de kwaliteit van het juridisch werk kan verbeteren.

ICT Concept werkplek

De best passende verbinding voor uw kantoor

Onze adviseurs denken met u mee over de best passende oplossing voor uw kantoor. Welke snelheid heeft u nodig? Is er een (gasten)Wifi netwerk nodig? Zijn er voorzieningen nodig voor noodstroom of zelfs een back-up internetverbinding? Onze technisch specialisten zorgen er vervolgens voor dat uw kantoor perfect beveiligd en verbonden wordt, en blijft, met de buitenwereld. Zo staat u digitaal in perfect contact met uw relaties en zal uw internet nooit een stoorzender zijn binnen uw kantoor.

Eén aanspreekpunt voor uw ICT vraagstukken
Specialisten in de juridische sector
Alles geregeld, met oog voor details

Wilt u meer informatie?