Bij NEXTlegal zijn wij altijd op zoek naar nieuwe integraties om het werk voor u als advocaat & of notaris efficiënter en gemakkelijker te maken. De integratie tussen NEXTassyst/matters en Mollie doet dat!

De naadloze integratie tussen NEXTassyst/matters en Mollie maakt het voor uw kantoor gemakkelijker om de boekhouding nog efficiënter bij te houden. Deze integratie zorgt er namelijk voor dat u niet langer handmatig hoeft in te loggen om wekelijks of maandelijks afschriften te downloaden. Dit bespaart u de nodige kostbare tijd.

Na de configuratie van AFAS en Mollie komt uw wekelijkse of maandelijkse specificatie van Mollie automatisch tussen uw bankafschriften te staan. Het ontvangen bedrag parkeert u eenvoudig op een kruisposten rekening, welke weer glad loopt na het verwerken van de specificatie. Doordat de specificatie automatisch wordt ingelezen hoeft u er niet meer aan te denken de afschriften te downloaden en importeren, over te typen of er naast te houden bij het specificeren van het bedrag. AFAS doet de matching voor u, op basis van omschrijving, naam, rekeningnummer en bedrag.

Uw aanmaningen upgraden?

Na de integratie met Mollie kunt u makkelijk een betaallink opnemen in de betalingsherinneringen per e-mail.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem dan contact op met een van onze consultants en kom te weten welke mogelijkheden er zijn voor uw kantoor. Bent u daarnaast geïnteresseerd in welke handige features van NEXTassyst en NEXTmatters nog meer kunnen bieden? Naast onze integratie met Mollie hebben we namelijk nog meer handige, tijdbesparende integraties, zoals bijvoorbeeld onze integratie met AFAS Online. Lees hierover meer in onze blog: NEXTmatters en AFAS Online: een succesvol koppel.


integratie