In een wereld waarin stilstand gelijkstaat aan achteruitgang, kijken wij voortdurend vooruit om te werken aan vernieuwing. De lente is inmiddels in volle bloei en wij zijn op het moment druk bezig met allerlei ontwikkelingen. Graag delen wij de belangrijkste ontwikkeling waar we momenteel met het gehele team aan het werken zijn.

Versie 5: pilots op de stoep

De lancering van CClaw versie 5.0 staat voor de deur, en de verwachtingen zijn hooggespannen. De eerste pilots staan op het punt van uitleveren, en we kijken reikhalzend uit naar de reacties van zowel onze gebruikers als testkantoren. Deze nieuwe versie introduceert verschillende verbeteringen en nieuwe functies, waardoor onze gebruikers nog efficiënter kunnen werken. Wilt u meer weten over versie 5.0 en waarom we deze sprong maken van 4.01 naar 5.0? We beantwoorden vijf veelgestelde vragen in dit artikel.

Hybride DMS (CCdms web)

Op basis van feedback van onze gebruikers werken we aan een hybride versie van ons Document Management Systeem (CCdms), CCdms web. Dit stelt gebruikers in staat om documenten te raadplegen, zelfs wanneer ze onderweg zijn. De pilots voor deze nieuwe functie staan gepland voor het begin van de zomer. Met CCdms web kunnen gebruikers documenten op afstand bekijken via het web, wat flexibiliteit en gemak biedt.

Hybride CCLaw (CCLaw web)

Naast de hybride DMS-oplossing werken we ook aan een vergelijkbare functionaliteit voor CClaw. Met CCLaw web kunnen gebruikers dossiers, cliëntgegevens en declaraties raadplegen via het internet. Dit betekent dat gebruikers eenvoudig toegang hebben tot essentiële informatie, zelfs wanneer ze onderweg zijn. We streven ernaar om onze gebruikers maximale flexibiliteit te bieden in het beheren van hun werk, waar ze zich ook bevinden.

Met deze ontwikkelingen streven we naar een goede balans tussen gebruiksgemak en veiligheid. Onze hybride benadering van CClaw, waarbij zowel servergebaseerd als webgebaseerd werken mogelijk is, opent nieuwe mogelijkheden voor onze gebruikers. Hoewel het al mogelijk is om via internet toegang te krijgen tot CClaw, erkennen we dat het huidige servergebaseerde systeem extra stappen vereist, wat niet voor iedereen altijd ideaal is. Met onze nieuwe hybride omgeving willen we deze belemmeringen wegnemen, waarbij gebruikers veilig en efficiënt toegang hebben tot hun gegevens, waar ze zich ook bevinden.

Uitbreiding van het team

Na het tragische verlies van Eugene Haarmans, een gewaardeerd lid van ons team, zijn we blij dat er weer positieve ontwikkelingen in ons team gebeuren. Onlangs hebben we Nicolai mogen verwelkomen, die zich gaat richten op de ontwikkeling van versie 5.0. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen om ons team te versterken, dus als u een ervaren ontwikkelaar (C# / DataFlex) kent, moedigen we hem/haar aan om contact met ons op te nemen.

Wij geloven in voortdurende vooruitgang en innovatie. Deze laatste updates zijn slechts een voorproefje van wat onze gebruikers het komende jaar kunnen verwachten. We blijven ons inzetten om onze producten en diensten te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Samen blijven we sterk en gaan we vooruit.


CClaw, CCdms, Updates

Nancy van Doren

Nancy van Doren

Consultant en Support Clip Consultants

Al vele jaren ondersteunt en adviseert Nancy advocatenkantoren in het verbeteren van de administratieve processen. Door haar enthousiasme en inlevingsvermogen is zij een inspiratiebron voor veel van onze klanten. “Enthousiasme brengt beweging” Dat is in één zin Nancy ten voeten uit.