Nieuwsberichten en blogs

Categorie
Thema
Partner
Nieuws

Webinar | Aangetekend Mailen voor de juridische sector

Aanstaande dinsdag, 26 maart (14:00 uur) verzorgt ICT Concept samen met Aangetekend Mailen het webinar ‘Aangetekend Mailen voor de juridische sector’. Dit webinar is bijzonder waardevol als u werkzaam bent in een advocatenkantoor, notariskantoor of andere organisatie in de juridische sector.
Nieuws

Epona Legal Newsflash januari 2024

Epona hecht veel waarde aan direct contact met haar klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.
Nieuws

Koffie met - Iedereen praat over hem, niemand praat met hem: ChatGPT

Experts buitelen over elkaar heen en iedereen heeft er verstand van: Artificial Intelligence. De meningen over het nut, de noodzaak, risico’s en kansen zijn verdeeld. Maar hebben we ooit weleens aan het leidend voorwerp zelf gevraagd wat hij van al deze commotie vindt? In deze Koffie met, een diepte-interview met de bekendste AI van dit moment: ChatGPT.
Nieuws

Legal&Tech Editie 7 is nu gratis te lezen

Het nieuwe Legal&Tech magazine is eindelijk uit! Een nieuwe edite borden vol interviews, gesprekken veranderingen en kansen op het gebied van ICT en digitalisering binnen de juridische sector. Met natuurlijk als klap op de vuurpijl een diepte-interview met s' werelds bekendste AI: ChatGPT
Nieuws

Efficiëntie verbeteren, kosten verlagen, betere resultaten

De immer voortdurende zoektocht naar verbeterde efficiëntie en resultaten voor cliënten, brengt advocatenkantoren geregeld naar IT Factor. Legal & Tech duikt met Hendri van Norden (ICT Concept) en IT Factor founders, Tjeu Cox en Remco Visser, in de wereld van Artificial Intelligence, data-driven decision making en legal tech.
Nieuws

Moderne telefonie-omgeving optimaliseert communicatie Mobilaris

Mobilaris is een ondersteunende organisatie voor notariskantoren. Zij voert standaardtaken van notariskantoren zorgvuldig en efficiënt uit. Door deze back-office diensten houden notariskantoren meer tijd en budget over om hun cliënten goed te bedienen. Om de dienstverlening verder te moderniseren, koos Mobilaris voor de Xelion telefonie-oplossing van Helder Telecom. We spreken Casper de Raad, directeur bij Mobilaris, over de meerwaarde van telefonie vandaag de dag.
Nieuws

Webinar gemist? Kijk nu terug: De KNB Gedragscode Informatiebeveiliging

Kijk nu het webinar over de Gedragscode Informatiebeveiliging voor het notariaat terug.

Evenementen en webinars

Categorie

Selecteer

Thema
Partner
Event en/of webinar gemist?

Evenement en/of webinar gemist?

Geen probleem! Op deze pagina vind je een terugblik van al onze events en webinars. Heb je nog vragen over een van de events of webinars? Neem dan contact met ons op!